sâmbătă, 20 septembrie 2008

Invitatie: Duminica, 12 Octombrie - Birmingham

Dragi membrii ai grupului ortodox uk,

Duminica, 12 octombrie, recent infiintata parohie "Sfantul Apostol Andrei" va invita sa participati la o Sarbatoare Romaneasca.
Slujba Utreniei si Sfanta Liturghie se vor oficia la Saint Francis Hall din incinta campusului universitar din Birmingham, cu incepere de la orele 10:00.
Incepand cu orele 13:00, parintele diacon Razvan impreuna cu Consiliul Parohial va invita la un barbeque, apeland totodata la generozitatea dumneavoastra pentru strangerea de fonduri in vederea achizitionarii de obiecte bisericesti (potir, disc, icoane, carti de slujba, etc.), obiecte ce reprezinta fundamentul infiintarii unei comunitati crestin-ortodoxe si fara de care slujbele bisericesti nu ar putea fi tinute.
Parohia "Sfantul Apostol Andrei" a primit binecuvantarea chiriarhului locului, Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Romane pentru Europa Occidentala si Meridionala pentru a se infiinta si oficia slujbe dupa randuiala Bisericii Ortodoxe, pentru toti romanii din zona West Midlands, cat si pentru cei care-L cauta si-L marturisesc pe Hristos in credinta ortodoxa.

Locatia:
St. Francis Hall, University of Birmingham Chaplaincy (Opposite no 100)
Edgbaston Park Road
Birmingham, B15 2UD

Persoana contact:
Parintele Diacon Razvan: e-mail: rnovacovschi@hotmail.com
mobile: 07890 996889

Intrucat pana la hirotonia parintelui diacon Razvan in treapta preotiei am fost randuit de IPS Mitropolit Iosif sa sprijin comunitatea romaneasca din Birmingham prin oficierea slujbelor bisericesti, nu vom putea avea slujba Sfintei Liturghii la Mirfield, in ziua de 12 octombrie.

Postat de:
Parintele Constantin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu