joi, 25 septembrie 2008

Reminder - 12 Octombrie - IPS Mitropolit Iosif la Birmingham

Dragi membrii ai grupului ortodox uk,
In continuarea mesajului despre Sarbatoarea Romaneasca de la Birmingham, organizat de catre recent infiintata parohie romaneasca "Sfantul Apostol Andrei", avem deosebita bucurie de a va anunta si vizita chiriarhului nostru, Inaltpreasfintitul Parinte Mitropolit Iosif. Cu ocazia vizitei Inaltpreasfintiei sale in Anglia, parintele diacon Razvan Novacovschi va fi hirotonit preot pe seama nou infiintatei parohii din Birmingham, in mijlocul credinciosilor pe care urmeaza sa-i pastoreasca dupa voia vesnicului Arhiereu Iisus Hristos.
Este un prilej de a ne ruga impreuna la Sfanta Liturghie arhiereasca, de a vedea in ce consta Taina hirotoniei intru preot si de a intelege - pe cat omeneste ne sta in putinta in acele momente - care este rostul preotului in mijlocul comunitatii, mai ales in contextul diasporei.
Slujba Utreniei si Sfanta Liturghie se vor oficia la Saint Francis Hall din incinta campusului universitar din Birmingham, cu incepere de la orele 10:00. Incepand cu orele 13:00, parintele Razvan impreuna cu Consiliul Parohial va invita la un barbeque, apeland totodata la generozitatea dumneavoastra pentru strangerea de fonduri in vederea achizitionarii de obiecte bisericesti (potir, disc, icoane, carti de slujba, etc.), obiecte ce reprezinta fundamentul infiintarii unei comunitati crestin-ortodoxe si fara de care slujbele bisericesti nu ar putea fi tinute.
Locatia:
St. Francis Hall, University of Birmingham Chaplaincy (Opposite no 100)
Edgbaston Park Road
Birmingham, B15 2UD
Persoana contact: Parintele Razvan
Mobile: 07890 996889
Postat de: Parintele Constantin
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu